1 op 1 ondernemerscoaching op Madeira

In de winter een week onderdompelen op Madeira waarin we jouw bedrijf vanaf de kern onder de loep nemen, hoe lijkt je dat?

Waarbij we gaan plukken, fileren, snijden, schaven en misschien zelfs erachter komen dat dit bedrijf helemaal niet meer bij jou past? Kijken wat er wél verscholen ligt in jou als ondernemer?

 • Durf jij de confrontatie aan, wat misschien een doorbraak betekent?
 • Een totaal andere koers gaat varen die zoveel beter bij jou past?
 • De boel overhoop halen, chaos creëren en vanuit daar opnieuw opbouwen?

Zin om na de zomervakantie echt aan je bedrijf te gaan werken?

Gun jij jezelf een week afstand, helicopterview, de boel thuis de boel laten en serieus aan de slag gaan met je bedrijf? Die je daarna dubbel en dwars voldoening in alle opzichten geeft?

Durf jij met deze dwarsdenkende ondernemerscoach die wars is van ‘hoe het hoort, hoe het niet moet en 10 tips om duizenden euro’s per maand te verdienen’, de sprong te wagen? Die het tegenovergestelde doet van wat de geijkte business-coaches  doen. Namelijk dat wat iedereen doet. Je daardoor dus juist niet onderscheidend bent. Ik ben van mening dat een ondernemerscoach een leider moet zijn. Niet een volger.

Voor wie?

Je bent gegroeid. Je hebt ervaring opgedaan, meer zelfvertrouwen gekregen, verdiepende stof geleerd. Je hebt cursussen gevolgd en jouw bedrijfsjas past nu niet meer. Wanneer jij in de loop der jaren ontwikkeld bent maar jouw bedrijf is old school blijven steken, ja, dan voelen je (potentiele) klanten dit haarscherp aan: het klopt niet meer. Jij bent je bedrijf ontgroeid. En dit merk je aan je dalende omzet. Je blijft steken. Logisch.

Tijd voor groei van je bedrijf

Zo’n bedrijf waar je enorm energie van krijgt. Waar je elke dag blij van wordt. Dat je doet wat je het allerliefste doet. Dat klanten vanzelf naar je toe komen, je komen zoeken (geloof me, dit gebeurt). Omdat het helemaal klopt. Omdat jouw hernieuwde energie jouw bedrijf bestiert. En dat voelen jouw klanten haarscherp.

Hoe gaan we te werk?

 Letterlijk onderdompelen, want we werken vanuit jouw onderstroom om de kern van je echte‘waarom’ bloot te leggen. Ik zeg echte, omdat vaak een bedrijf vanuit andere motivatie gevoerd wordt dan vanuit je levensmissie of passie. En ja, dan blijf je steken want je bent niet genoeg gemotiveerd, zo simpel. Een bedrijfje erbij, of vanuit verveling opgezet, of omdat je geen baan kon vinden. Confronterend? Klik dan je gordels vast en ga die confrontatie samen met mij aan, want daar begint je reis. Waarschijnlijk in een achtbaan.

Heb je vanuit je tenen je bedrijf opgezet omdat je niet anders kon? Hiermee de wereld een stuk mooier maakt? Waarmee je betekenis geeft voor jezelf en voor anderen? Waarbij je risico’s nam -zoals je financiële zekerheid loslaten- omdat je dit gewoon moest doen vanuit je hart en niet –beredeneerd- vanuit je verstand? Als je deze zogenaamde zekerheid bent overstegen omdat jouw roeping en missie groter is, dan ben je echt gemotiveerd. En gaat het 100% lukken. Omdat je er echt alles er aan doet om het te laten slagen. Die schijnzekerheden zijn ondergeschikt aan jouw drive. En als je weet hoe, dan gaat het moeiteloos. Ik ben er klaar voor.

Afstand nemen zo af en toe is een must voor je bedrijf. Even uit de alledaagse sfeer.

 • Heb je dit gelezen en vind je dat ik bij jou pas?
 • Krijg je zin in een week op Madeira waarbij we elke dag op een andere paradijselijke plek werken en waarbij de inspiratie vanzelf komt aangewaaid door dit magische eiland?
 • Je mindset bijna vanzelf verandert door het subtropische lenteklimaat?

Ik woon de winters een half jaar op Madeira. Naast de Madeiraweek geef ik 1 op 1 coaching voor ondernemers. Verblijf je een week, dan krijg je zes dagen coaching. Je hebt tijd genoeg tussendoor om er op uit te gaan, te wandelen of aan je teksten te werken. ‘Toevallig’ ben ik ook nog tekstschrijver, dus eventuele web-teksten of blogs kunnen we ook nog ‘even’ bijschaven.

Hoe?

In het voortraject gaan we al aan de slag via de mail. Ik geef je opdrachten en veel vragen om over na te denken. Eigenlijk masseer ik je al richting de ‘doe’week op Madeira. Voorbereiding voor het echte werk, zeg maar. Elk traject is totaal anders, dus ik bied je pas concreet aan wat we gaan doen op Madeira wanneer we dit voortraject hebben doorlopen.

Dit is hoe ik werk: ik kijk ter plekke en in het moment zelf wat er nodig is om de volgende stap te nemen. Dat kun je vooraf niet bepalen in een tijdschema of rooster, onmogelijk omdat er zich tussendoor zoveel andere dingen aankondigen waarmee we eerst aan de slag gaan voordat we verder kunnen.

Ben je dus een controlefreak, dan ben ik niet jouw coach. Geef je mij al je vertrouwen, dan ben ik jouw beste coach.

Kosten

Je betaalt 690 euro ex btw. Je kunt deze kosten met je bedrijf betalen.

Hiervoor krijg je:

 • Een voortraject via de mail van de maand voor je vertrekt naar Madeira.
 • Op Madeira krijg je van mij zes dagen coaching op steeds een andere inspirerende plek. Ik betaal de drankjes en de lunch. We zijn zo’n 5 a 6 uur per dag bezig
 • Een na-traject via de mail van een maand.
 • Mijn boek ‘De alchemie van het ondernemen’
 • Een fotoshoot naar wens (mijn hobby is fotograferen).

Dit is exclusief:

Vliegticket, transfer, ontbijt, diner, eigen drankjes en overnachtingen, verzekeringen.

Ik help je met alles. Vanwege mijn netwerk kun je rechtstreeks overnachtingen boeken, waardoor je goedkoper uit bent.

De periode waarop je kunt boeken is oktober en de eerste helft van december 2019 en januari t/m maart 2020.

Meer weten of vragen? Stuur me gewoon een mailtje: marian@dealchemievanhetleven.nl