midweek 1 op 1 coaching deze zomer – is volgeboekt

Helaas, dit jaar zit ik vol… Wel kun je nog voor (af en toe) een halve dag coaching  boeken. Daar betaal je 290 ex btw voor.

Je bent op vakantie geweest. Even afstand van alles. Misschien heb je wat beslissingen genomen. Je bedrijf moet anders. Je weet niet hoe, maar het voelt niet goed meer, als stroop zeg maar: het stroomt niet lekker. Ergens ligt een steen die verlegd moet worden om de energie weer rijkelijk te laten vloeien. Maar hoe?

Samen jouw bedrijf vanaf de kern onder de loep nemen, hoe lijkt je dat?  Waarbij we gaan plukken, fileren, snijden, schaven en misschien zelfs erachter komen dat je bedrijf helemaal niet meer bij jou past? Eens kijken wat er wél verscholen ligt in jou als ondernemer van nu?

Maar dan wel weg van thuis, van alle afleidingsmanoeuvres en uitstelgedrag. Vijf dagen lang samen met mij op een paradijsje in de natuur. Klinkt goed?

  • Durf jij de confrontatie aan, wat misschien een doorbraak betekent?
  • Een totaal andere koers varen die zoveel beter bij jou past?
  • De boel overhoop halen, chaos creëren en vanuit daar opnieuw opbouwen?

Zin om in of na de zomervakantie echt aan je bedrijf te gaan werken?

Gun jij jezelf een midweek afstand, helicopterview, de boel thuis de boel laten en serieus aan de slag gaan met je bedrijf? Die je daarna dubbel en dwars weer voldoening in alle opzichten geeft? Waarbij jijzelf met hernieuwde energie en plannen de herfst induikt?

Durf jij met deze dwarsdenkende ondernemerscoach die wars is van ‘hoe het hoort, hoe het niet moet en 10 tips om duizenden euro’s per maand te verdienen’, de sprong te wagen? Die het tegenovergestelde doet van wat de geijkte business-coaches  doen. Namelijk dat wat iedereen doet. Je daardoor dus juist niet onderscheidend bent. Ik ben van mening dat een ondernemerscoach een leider moet zijn. Niet een volger.

Voor wie?

Je bent gegroeid. Je hebt ervaring opgedaan, meer zelfvertrouwen gekregen, verdiepende stof geleerd. Je hebt cursussen gevolgd en jouw bedrijfsjas past nu niet meer. Wanneer jij in de loop der jaren ontwikkeld bent maar jouw bedrijf is old school blijven steken, ja, dan voelen je (potentiele) klanten dit haarscherp aan: het klopt niet meer. Jij bent je bedrijf ontgroeid. En dit merk je aan je dalende omzet. Je blijft steken. Logisch.

Tijd voor groei van je bedrijf

Zo’n bedrijf waar je enorm energie van krijgt. Waar je elke dag blij van wordt. Dat je doet wat je het allerliefste doet. Dat klanten vanzelf naar je toe komen, je komen zoeken (geloof me, dit gebeurt). Omdat het helemaal klopt. Omdat jouw hernieuwde energie jouw bedrijf bestiert. En dat voelen jouw klanten haarscherp.

Hoe gaan we te werk?

 Letterlijk onderdompelen, want we werken vanuit jouw onderstroom om de kern van je echte‘waarom’ bloot te leggen. Ik zeg echte, omdat vaak een bedrijf vanuit andere motivatie gevoerd wordt dan vanuit je levensmissie of passie. En ja, dan blijf je steken want je bent niet genoeg gemotiveerd, zo simpel. Een bedrijfje erbij, of vanuit verveling opgezet, of omdat je geen baan kon vinden. Confronterend? Klik dan je gordels vast en ga die confrontatie samen met mij aan, want daar begint je reis. Waarschijnlijk in een achtbaan.

Heb je vanuit je tenen je bedrijf opgezet omdat je niet anders kon? Hiermee de wereld een stuk mooier maakt? Waarmee je betekenis geeft voor jezelf en voor anderen? Waarbij je risico’s nam -zoals je financiële zekerheid loslaten- omdat je dit gewoon moest doen vanuit je hart en niet –beredeneerd- vanuit je verstand? Als je deze zogenaamde zekerheid bent overstegen omdat jouw roeping en missie groter is, dan ben je echt gemotiveerd. En gaat het 100% lukken. Omdat je er echt alles er aan doet om het te laten slagen. Die schijnzekerheden zijn ondergeschikt aan jouw drive. En als je weet hoe, dan gaat het moeiteloos. Ik ben er klaar voor.

Afstand nemen zo af en toe is een must voor je bedrijf. Even uit de alledaagse sfeer.

  • Heb je dit gelezen en vind je dat ik bij jou pas?
  • Krijg je zin in een midweek op een mini-camping in de natuur, waarbij we elke dag aan jouw bedrijf werken?

Naast de Madeiraweek geef ik 1 op 1 coaching voor ondernemers in Nederland, tot en met oktober.  Je kunt kiezen uit een uur of een halve dag.

Ben je een controlefreak, dan ben ik niet jouw coach. Geef je mij al je vertrouwen, dan ben ik jouw beste coach.

Meer weten of vragen? Stuur me gewoon een mailtje: marian@dealchemievanhetleven.nl